0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POZNATO SA KIM IGRAJU VEČITI: Plej-of Jadranske lige dobio svoj konačan oblik!

Objavljeno: 17.04.22 u 16:52

Nije još kraj ali sve je poznato!

Crvena zvezda sinoć je u Podgorici pobedila Budućnost i tako otklonila sve dileme oko plasmana najboljih šest ekipa u Jadranskoj ligi. Crveno-beli su i zvanično lider nakon regularnog dela sezone, pa će u plej-of ući sa prve pozicije i biće domaćini kroz celu seriju. Oni u polufinalu idu na boljeg iz „četvrtfinalog“ duela između Cedevita Olimpije i Igokee, a za sada je ekipa iz Republike Srpske, uz Partizan, jedina koja je imala rešenje za tim Dejana Radonjića.

Sa druge strane Partizan je slavio nakon osam godina u Morači, pa se nada da će taj podvig ponoviti i u eventualnom polufinalu, jer crno-beli čekaju boljeg iz serije Budućnosti i FMP-a, a ni jedan rival ove godine nije nananeo poraz izabranicima Željka Obradovića. Deluje da skoro a nije bio neizvesniji početak plej-ofa, i veća koncentracija kvaliteta u ekipama, nego ove sezone.

Ko je vaš favorit pred konačnu odluku o šampionu regionalnog takmičenja?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter