0
Domaći fudbal

Novica Maksimovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Vojvodina v FK Partizan Novi Sad, 25.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

POBEDA VOJVODINE U NOVOM SADU: Veliko ništa od fudbala i bomba Novice Maksimovića za trijumf Stare dame! (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.22 u 19:57

Pobeda na svom terenu!

U okviru prve runde plej-ofa u Superligi Srbije na Karađorđu u Novom Sadu su se sastali Vojvodina i Napredak, a u susretu najgoreg domaćina i najlošijeg gosta od osam ekipa u plej-ofu, Stara dama je slavila rezultatom 2:0. Da mreže miruju u prvom delu pobrinuli su se Vasiljević i Rockov, čuvari mreža, a nije ni viđeno nešto previše inspiracije kod ofanzivaca obe ekipe.

Ipak, najupečatljiviji momenat, nažalost, nije neki potez na samo terenu. Nego skok duel kapitena Stare dame Dejana Zukića sa Srđanom Kočićem, veznjakom gostiju. Zukić je u ovom skoku visoko podigao lakat i pravo u galvu pogodio fudbalera Napretka koji potom nije mogao na noge. Nakon kraće lekarske pomoći Kočić je iznet sa terena, a Zukić sankcionisan javnom opomenom.

Što se nastavka tiče, videli smo još goru igru, na utakmici je viđeno preko 50 prekršaja, kada uzmemo u obzir da je jučerašnji derbi imao „svega“ 35, jasno je kakav je tempo imao ovaj meč. Ipak navijači koji su došli, mogli su da svedoče majstoriji Novice Maksimovića, koji je 15 minuta pre kraja, nakon loše intervencije odbrane gostiju, uhvatio volej i postigao gol o kom će se dosta pričati. U nadoknadi vremena Kerkez je postigao autogol i tako otklonio sve dileme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

Vojvodina je nakon ove pobede na peotm mestu, dok je Napredak poslednji, tačnije osmi, na tabeli doigravanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter