0
Fudbal

FOTO: Twitter/@NUFC

NJUKASL DO POBEDE U NADOKNADI: Barnliju beži opstanak, šok terapija nije uspela! (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.22 u 18:42

Premijerligaši zanimljivo!

U sklopu 33 runde Premijer lige igrale su se dve utakmice, Njukasl je savladao Lester u nadoknadi vremena 2:1, dok je Barnli remizirao u Londonu sa Vest Hemom 1:1, i tako se još unazadio u borbi za opstanak.

Na Sent Džejms Parku su Svrake dočekale Lisice, i odigrale sasvim solidnu utakmicu protiv polufinaliste Lige Konferencija. Poveli su gosti preko Ademole Lukmana još u 19. minutu, na asistenciju Ajoze Pereza. Ipak, Lester je imao prednost svega deset minuta, tada je rezultat izjednačio Bruno Gimaraješ, VAR je proveravao, ali gol je priznat. U samoj nadoknadi vremena je Brazilac sjajno reagovao glavom i doneo pobedu svojoj ekipi u petom minutu zaostalnog vremena.

Klaretsi su išli na noge umornim Čekićarima u nadi da će uspeti da iskoriste njihovu potrošnju u duelu sa Lionom i tako iznenade klub Dejvida Mojesa u Londonu. Došli su gosti do prednosti posle pola sata igre preko visokog Vouta Vegorsta. Uspevali su da odole narednih 45 minuta, ali 15 minuta pre kraja Tomaš Souček je matirao Nika Poupa i dozvolio Klaretsima da samo bod odnesu na Turf Mur, i tako neslavno započeli život posle Šona Dajča koji je nedavno otpušten.

Barnli je sada prvi i dalje ispod crte, sa tri boda manje od Evertona, Vest Hem je sedmi i polako sve više zaostaje u borbi za prva četiri mesta, dok je Njuka sada već 12 bodova daleko od zone ispadanja, a Lester je odavno bezbrižan na devetoj poziciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter