0
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Crvena Zvezda fudbal trener promocija 5.6.1017. JUN 5. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

MRKELA OTVOREN NAKON REMIJA: Bili su bolji nego u februaru, važnost meča uticala na lepotu!

Objavljeno: 17.04.22 u 17:43

Mitar Mrkela o svom pogledu na derbi!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana remizirali su u 167. večitom derbiju, utakmica je osporavana zbog izuzetno realno ružne prikazane igre, ali u odbranu fudbalera stao je Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih.

Tvrda i takmičarska utakmica, ali nije bilo mnogo šansi. Rezultat nama više odgovora, Partizan je igrao bolje nego u februaru. Uvek je tako u derbiju i kad je izuzetno važan meč, koji mogao pobedom našom da prelomi prvenstvo. S druge strane, Partizan je ponovo mogao da bude prvi s bodom više. Videlo se na igračima da je bilo mnogo tereta i to je uticalo i na lepotu igre – rekao je on za „Sportski Žurnal“

Istakao je da u ostatku prvenstva moraju biti na visokom nivou kako bi odbranili titulu prvaka. Zvezdu u narednom periodu očekuje još šest mečeva, ima luksuz da remizira u jednom, ide na tri gostovanja, a prvo sledeće je TSC u Bačkoj Topoli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter