0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MILETIĆ, ZDJELAR I VUJAČIĆ VIŠE NEGO JASNI: Prvenstvo nije završeno! (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.22 u 11:25

Fudbaleri Partizana remizirali su u 167. „večitom derbiju“ protiv ekipe Crvene zvezde rezultatom 0:0.

Iako su crno-beli sa većim žarom i energijom ušli u meč i pokazali borbenost, ostaje žal zbog propuštene prilike da se približe tituli trijumfom koji je zaslužen nakon prikazane igre. Igor Vujačić, Saša Zdjelar i Nemanja Miletić iznose svoje utiske nakon utakmice 31. kola Linglong tire Super lige Srbije.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Partizan
Beograd, 16.04.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

„Ušli smo bolje u meč od njih, sa većom željom, jer smo znali šta nam znači pobeda u ovom derbiju. Imali smo svoje šanse, nismo iskoristili, ostaje žal, ali borićemo se do kraja! Moji saigrači i ja verujemo i daćemo sve od sebe da pobedimo u svim utakmicama do kraja“, rekao je Vujačić.

FOTO: Starsport

„Sigurno da ostaje veliki žal, naročito nakon prvog poluvremena gde smo imali puno polukontri i kontri, gde smo mogli i morali bolje da rešimo, ali šta je tu je, idemo dalje. Situacija je takva da moramo da idemo utakmicu po utakmicu i da se nadamo da će oni kiksnuti negde. Čestitao bih mojim saigračima na ovom derbiju jer smo stvarno danas bili dominantniji, pokazali karakter, odnos, mislim da smo celokupno bili bolji. Šteta što na kraju nismo postigli taj pogodak koji bi nam puno značio. Jedna dobra utakmica je iza nas, u odnosu na prošli derbi mislim da smo bili puno bolji, ali moramo da idemo dalje i spremamo se za Čukarički“, kazao je Zdjelar.

FOTO: Starsport

„Nije bila toliko otvorena utakmica, ali smo imali svoje šanse gde je trebalo bolje da reagujemo, pogotovo na šansu Terzića, da smo tu postigli gol mislim da bi utakmica išla u skroz drugom smeru, tako da ostaje žal za tim nekim šansama. Dobro smo odradili posao, pre svega pozadi, još jednom kažem ostaje žal, ali nećemo da se predajemo, naravno igramo do kraja i kao što je i rekao šef, nadam se da će proći sve fer i korektno. Ne možemo svaku utakmicu da pobedimo tako očekujemo i nadamo se da i oni neće dobiti svaku. Sigurno je da ćemo se boriti do kraja!“, navodi Miletić.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Partizan
Beograd, 16.04.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Jedna od konstatacija na konferenciji za medije bila je da je ovom utakmicom šampionat završen iako je ostalo još šest kola do kraja.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Partizan
Beograd, 16.04.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

„Ne volim da komentarišem, možda bi i otišao sad i u nekom drugom smeru, ali neću, samo ću reći da se nadam da će sve proteći fer i korektno i što je i normalno da se nadamo da oni kiksnu i ostaću samo na tome, možda i nedorečen, ali neću da nastavljam dalje“, rekao je Miletić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HotSport.rs (@_hotsport)

„Svi znamo kako njihovi mediji funkcionišu i spinuju. Onda kada smo mi na +5 ponašaju se kao da je sve u redu, a kada smo mi na -5 o nama pišu svašta, tako da mi smo navikli da su mediji na njihovoj strani i nemam problem s tim. Imam karakter, borim se za to da na kraju uzmem titulu!“, zaključio je kapiten crno-belih.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter