0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets/Twitter

KAZNIĆE ME AKO BUDEM PRIČAO O TOME: Jokić iskreno o užasnom tretmanu sudija protiv Voriorsa!

Objavljeno: 17.04.22 u 13:45

Nikola Jokić nakon prvog poraza u seriji!

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa savladali su u Oklendu tim Denver Nagetsa rezultatom 123:107 i tako poveli u plej-of seriji. Držali su meč gosti u egalu manje-više celo prvo poluvreme, ali krajem tog dela igre su domaći polako počeli da dodaju gas. Nakon meča, Nikola Jokić je sumirao utiske sa utakmice.

„Stvarno dobro su me branili. Imaju Drejmonda Grina koji je… koliko puta bio defanzivac lige? Dva ili tri puta. Bio je u tim situacijama. Imaju Lunija, imaju Bjelicu… Imaju alate. Mislim da sam propustio nekoliko lakih koševa, ali generalno jako dobro su me branili. Moram da budem bolji. Moram barem da realizujem polaganja i lagane šuteve“, iskren je Jokić.

Igrali su Ratnici agresivno, a Džoker je šutnuo svega dva penala.

„Prijatelju moj, mislim da ću dobiti kaznu ako odgovorim, ne mogu”, odgovorio je Jokić pa nastavio „To je deo igre. Mislim da o tome nisam mnogo razgovarao sa sudijama“.

O očekivanjima za sledeći meč kaže sledeće.

„Pokušaćemo da budemo bolji. Nadam se da će to biti duga serija. Došli smo da dobijemo jedan meč ako možemo. Pritisak nije na nama. Mi smo autsajderi, ali moramo da se ponašamo kao psi. Moramo da se borimo i ne možemo da odustanemo,“ poručio je Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter