0
Košarka

FOTO: Screenshot

FILA LAKO DO PRVE POBEDE U SERIJI: Lideri Siksersa bili u drugom planu, Maksi brilijantan! (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.22 u 09:13

Pobeda za Filu!

Košarkaši Filadelfija Seventisiksersa su na svom terenu dobili Toronto Reptorse rezultatom 131:111 i tako uz malo problema došli do vođstva u seriji. Vodili su domaći gotovo celu utakmicu, imali su gosti iz Kanade prednost na samom startu, ali su je brzo ispustili, pa je tim iz Pensilvanije do kraja samo dizao razliku.

Najbolji u dresu File je bio Tajris Maksi sa sjajnih 38 poena i četiri skoka, Tobajas Haris se istakao takođe sa 26 poena i po šest skokova i asistencija, dok su vođe ovog tima Džejms Harden i Džoel Embid meč završili sa 22 poena i 14 asistencija, odnosno 19 poena i 15 skokova. Dvocifren je bio još  i Šejk Milton sa 10 poena.

U dresu Reptorsa najbolji je bio Paskal Sijakam sa 24 poena i sedam asistencija, Odži Anunobi je dodao 20 poena i sedam skokova, Fred Vanvlit je meč završio sa 18, dok je Skoti Barns imao 15 poena, deset skokova i osam dodavanja.

Naredni meč je na programu 19.04. u 01:30 časova ujutru, takođe u Filadelfiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter