0
AdmiralBet ABA Liga

Amedeo Della Valle ABA Liga, plej of play off Crvena Zvezda - Buducnost 22.5.2021. Maj 22. 2021. Podgorica, Crna Gora foto: Dragana Stjepanovic / STARSPORT

UPUĆEN APEL NAVIJAČIMA: Budućnost upozorava na vreme – ‘Protiv Zvezde navijajte fer i sportski!’

Objavljeno: 16.04.22 u 17:52

Večeras od 21 sat, košarkaši Budućnosti ugostiće u Podgorici ekipu Crvene zvezde.

Pred ovaj meč, tim iz Podgorice je uputio apel svim navijačima da tokom meča sa Zvezdom ne vređaju protivnika, već na navijaju fer i sportski.

Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vetar u leđa igračima i ekipi, a time pokazujete i razumevanje prema klubu i eventualnim kaznama koje su za klub ogromne – piše u saopštenju podgoričkog kluba.

Kapije ‘Morače’ biće otvorene u 19 časova i 30 minuta.

– Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog rigoroznih provera prilikom ulaska.


Trener Budućnosti Aleksandar Džikić veruje da uz pomoć navijača ovaj tim može da pobedi Crvenu zvezdu.

Na rasporedu je odložena utakmica zbog Covid-19, protiv aktuelnih šampiona lige. Prvobitno smo trebali da igramo u januaru, i tada bi taj susret imao potpuno drugačiju težinu i značaj. Sada će to izostati, jer se poredak obe ekipe ne može promeniti. S druge strane, nema nikakve sumnje da želje za pobedom neće manjkati. Dvorana će biti puna, i energija naših navijača će nam biti i dodatna pomoć i dodatni motiv – rekao je Džikić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter