0
Domaći fudbal

Ricardo Gomes (C) Aleksandar Dragovic (L) Milan Rodic and Slavoljub Srnic (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 27.02.2022. foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Stanojević i Stanković ne žele da rizikuju, treneri ‘večitih’ na teren izvode najjače ‘oružje’! (SASTAVI)

Objavljeno: 16.04.22 u 17:22

Danas je fudbalski praznik u našoj zemlji.

Ljubitelji fudbala u Srbiji jedva su dočekali današnji dan. Vreme je da se po 167. put sastanu fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, a meč je na programu od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Upravo današnja utakmica može mnogo toga da odluči. Pre svega, nastavak šampionske trke, a trenutno Crvena zvezda ima dva boda više u odnosu na ‘parni valjak’. Iako je tek prvo kolo plej-ofa, pobednik ovog duela ima velike šanse da osvoji titulu. Sada već po navici, utakmicu će prenositi Arena sport ‘Premium 1’, a više o tome pročitajte OVDE.

U sastavima timova nije bilo većih iznenađenja. Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević danas će na teren izvesti svoje najbolje igrače, iako su mnogi očekivali da će treneri ‘večitih’ napraviti neke manje promene u svojim timovima.

Aleksandar Stanojevic Dejan Stankovic Superliga Srbije, Super Liga, Crvena Zvezda – Partizan, Belgrade, Serbia
7.4.2021. April 7. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Crvena zvezda: Borjan – Rodić, Dragović, Eraković, Pićini – Sanogo, Srnić – Ivanić, Kanga, Katai – Ohi

Sa druge strane, Stanojević se odlučio za sledećih 11 igrača:

Partizan: Stevanović – Urošević, Vujačić, Miletić, Miljković – Zdjelar, Jevtović, Jojić – Menig, Tezić – Rikardo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport)

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter