0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v TSC Backa Topola Beograd, 16.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SUPERLIGA SRBIJE: Šok na Banovom brdu u trećem minutu nadoknade, Mićović neshvatljivom greškom poklonio pobedu TSC-u! (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.22 u 16:24

Šokantan poraz Brđana.

U utakmici 31. kola Superlige Srbije fudbaleri Čukaričkog izgubili su od TSC-a rezultatom 2-3 na svom stadionu, i to na šokantan način. Ova utakmica je sasvim opravdala očekivanja, bilo je vrlo zanimljivo na Banovom brdu, viđeno je čak pet golova od čega jedan u poslednjim trenucima meča, koji ide na dušu golmanu domaće ekipe, Novaku Mićoviću.

Gosti su poveli u 36. minutu kada je Mirčevski sa nekih 18 metara poslao projektil koji je pocepao mrežu Čukaričkog. Iako je Mićović bio na toj strani, lopta je pogodila pravi ugao, a mladi čuvar mreže nije mogao bolje da reaguje i sačuva svoj gol u toj prilici.

Brđani su se posle primljenog gola ‘probudili’ i stigli do izjednačenja u 51. minutu kada je svoju golgetersku seriju nastavio talentovani Marko Rakonjac. Sjajno su kombinovali Kovač i Endiaj a akciju je realizovao crnogorski napadač koji je još jednom pokazao o kakvom igraču se zapravo radi.

Ipak, slavlje domaćih nije dugo trajalo, pošto je TSC samo minut kasnije ponovo došao u vođstvo. Ovog puta, u strelce se upisao Đakovac, koji je na pravi način iskoristio povratno loptu svog saigrača.

U 64. minutu Rakonjac ponovo postiže pogodak. Glavni arbitar je prvobitno dosudio ofsajd, ali je posle konsultacije sa VAR sobom poništio tu odluku i priznao gol Čukaričkog.

Uzbuđena nije bilo do kraja meča, a onda u trećem minutu nadoknade vremena usledio je šok za belo-crne. Mićović nije uspeo da se oslobodi lopte na vreme, Đakovac je bio uporan, što mu se isplatilo kada je oduzeo loptu golmanu Čuke i bez većih problema iskosa pogodio mrežu i svom timu doneo bitnu pobedu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter