0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 16.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NIJE SVE IŠLO PO PLANU: Stanković rekao da ne bi potpisao remi pre utakmice, pa potom otkrio kako se osvaja titula!

Objavljeno: 16.04.22 u 20:50

Na današnjem večitom derbiju nije bilo golova.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana remizirali su u 167. večitom derbiju – 0:0. Crno i crveno-beli su danas podelili bodove, ali zadovoljnija može biti ekipa iz Ljutice Bogdana, koja se i dalje nalazi na liderskoj poziciji na tabeli sa dva boda više u odnosu na večitog rivala.

Nakon meča, strateg Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da nije sve išlo po planu.

Ne bih to potpisao pre početka meča. Stvari se nisu odvijale onako kako smo mi to hteli. Partizan je izveo jednu čvrstu ekipu, dosta pasova smo im dali u noge, to nije nešto što nas krasi. Pored toga, pružili smo jak otpor. Tako se osvajaja titula, jedna po jedna. Imamo dva boda prednosti, idemo dalje. Čestitam Partizanu na muškoj utakmici – izjavio je Stanković.

Do kraja prvenstva je ostalo još šest kola.

–  Jedna utakmica manje, jedna od najtežih. Sigurno da smo jedan korak bliže. Subota, sreda. Zgusnut raspored. Ali ako hoćeš titulu, moraš to da prođeš. Nismo se snašli u duelima, kao i u prvom derbiju. Partizan nas je dosta spuštao svojim kontrama i polukontrama. Bitno je da kod kuće nismo primili gol. Ne znam po koji put u nizu. Ovo je derbi i tu ništa ne može da se prognozira – zaključio je Stanković.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter