0
Tenis

FOTO: Starsport

KUGLICE SU TAKO ODLUČILE: Održan žreb za Serbia open, Novak protiv Srbina u drugom kolu!

Objavljeno: 16.04.22 u 15:52

Samo jedan dan ostao je do početka najvećeg teniskog spektakla u zemlji i regionu – Serbia Opena.

Većina igrača je pristigla, a mnogi od njih iskoristilo je vreme za trening, kako bi se što bolje pripremili zapredstojeće mečeve.

Danas je u ‘BIG’ šoping centru održan žreb za predstojeći turnir, a kuglice su odlučile da srpski as Novak Đoković u drugom kolu sastane sa boljim iz duela MeđedovićĐere.

Pošto je ujedno i prvi nosilac, Novak preskače prvo kolo, baš kao i Rubljov, Kačanov i Karacev. Ianeč, parove je izvlačio Džeri Armstrong, dok je specijalni gost na žrebu bio Dominik Tim.

Pre svega bih voleo da se zahvalim „Big“ šoping centru koji nam je omogućio da ovakvu manifestaciju postavimo u njihovom objektu i što je omogućio da ljudi mogu da prisustvuju i da navijači dođu do Dominika Tima koji je dugo odsustvovao sa terena. Konačno se vratio, a ja sam počastvovan što je on izabrao baš Beograd da bude njegov prvi ATP turnir po njegovom povratku na teren. Naravno da se nadamo njegovom uspehu i naradno da se nadamo da će domaći teniseri što bolje da prođu – rekao je organizator turnira Đorđe Đoković i potom dodao:

Nažalost, žreb je takav i to je nemoguće predvideti, desilo se da imamo srpski derbi u prvom kolu između Međedovića i Đerea koji će se sastati sa Novakom u drugom kolu. I to je ta, da kažem, loša sreća, jer naravno da je želja organizatora da domaći teniseri doguraju što dalje. Ali, s druge strane, imamo veliki broj tenisera u top 50, a čak njih šest na glavnom žrebu „Serbian Open“-a. I to je zaista jedna sjajna stvar i velika čast i zato se ovakve stvari dešavaju sa naše strane, što možemo da ugostimo sve vrhunske tenisere, kao što su došli Dominik Tim, Andrej Rubljov, Karen Kačanov, Aslan Karaceva, što su svi oni zdravi…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter