0
Evropske lige

FOTO: @juventusfc

JUVENTUS JEDVA IZVUKAO REMI SA DVA IGRAČA VIŠE: Vlahović heroj ‘Stare dame’! (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.22 u 23:15

Novi kiks crno-belih!

Fudbaleri Juventusa dočekali su Bolonju u okviru 33. kola Serije A. Utakmica u Torinu završena je bez pobednika, rezultatom 1:1 Gosti su pružili izuzetno snažan otpor, a bez celog plena ostali su u 4. minutu sudijske nadokande.

Igrala je Bolonja fantastično pod komandom Miroslava Tanjge, zamenika Siniše Mihajlović. Gosti su većim delom susreta kontrolisali posed lopte, dok su u nekoliko navrata opasno zapretili crno-belima. Bolonja je osvojila prvi bod protiv Juventusa nakon više od šest godina.

Igrao se 52. minutu susreta kada je Roberto Soriano uposlio Marka Arnautovića, a reprezentativac Austrije je zatresao mrežu domaćeg sastava.

Vođstvo nije omelo goste da nastave u istom ritmu. Borila se Bolonja svim snagama, ali posustali su u finišu meča. Glavni arbitar meča pokazao je dva crvena kartona gostima. U 84. minutu igre isključeni Soumaoro i Medel.

Juve je iskoristo prednost dva igrača više, pa je Dušan Vlahović u 95. minutu postigao 23. ovosezonski pogodak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter