0
ATP

Boris Becker Beker Novak Djokovic Fondacija Foundation 24.9.2015. (credit image & photo: © 2015 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com / STARSPORT)

BORIS BEKER LJUT NAKON NOVOG PRAVILA ATP-A: ‘To može da ubije tenis!’

Objavljeno: 16.04.22 u 11:21

Zanimljiva izjava!

Nekada veliki teniser, povremeni trener – Boris Beker zabrinut je situacijom u današnjem tenisu. Kako on kaže, pravila su prestroga!

‘U moje vreme bilo nam je dozvoljeno da pokazujemo emocije. Mogli smo da „poludino“ na terenu, ali nije bilo društvenih mreža, kamera i mikrofona da to zabeleže. Danas je igračima mnogo teže, sve je transparentno i previše za moj ukus. Tenis je zanimljiv sport. Ne bih voleo da vidim mašine i robote na terenima. To može da ubije tenis. Krv, znoj i suze motivišu. Emocije su dobre.’ – izjavio je Beker.

Ova izjava potekla je kao reakciju na novosti ATP-a, koji su rekli da će u buduće biti povećane kazne za igrače koji burno reaguju na terenu i raspravljaju se sa sudijama!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter