0
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic (C) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Radnicki Kragujevac Beograd, 20.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SKANDAL U SURDULICI, LALATOVIĆ GAĐAO NEKOGA NA TRIBINAMA: Samo deset minuta je vodio ekipu, sudija Minaković nije imao drugog izbora! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.22 u 17:23

Brzo je ‘planuo’!

Trenutno se u Surdulici odigrava duel između domaćeg Radnika i gostujuće ekipe Radničkog iz Kragujevca. Od samog starta mogla se osetiti određena doza tenzije, a sve je eskaliralo u sukob, već u 10. minutu. Naime, trener gostujućeg sastava Nenad Lalatović ušao je u žustar verbalni sukob sa nekim na tribinama. U jednom momentu je tu osobu gađao nepoznatim predmetom, a glavnom arbitru susreta Nenadu Minakoviću nije preostalo ništa drugo nego da ga odmah isključi.

Fudbaleri Radničkog će do kraja susreta biti bez prvog trenera. Sada je poluvreme u Surdulici, a prednost ima domaći tim, koji je jedini pogodak postigao u 36. minutu susreta.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter