0
Domaći fudbal

Sasa Ilic Superliga Srbije Cukaricki - Proleter 22.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SAŠA ILIĆ JOŠ UVEK PREGOVARA SA CSKA: Pardju je samo privremeno rešenje!

Objavljeno: 15.04.22 u 19:23

Srbin ipak blizu!

Bugarski klub CSKA iz Sofije je danas izdao saopštenje kako je Alan Pardju na klupi samo dve naredne utakmice, i da je neko ko je tu da pomogne klubu, a ne trajno rešenje. Podsećamo da je Saša Ilić u poslednjih nekoliko dana usko povezivan sa klubom iz prestonice Bugarske, ali pregovori su još uvek u toku i dogovor nije postignut.

Armejci, Alan Pardju će voditi CSKA na derbiju sa Levskim u nedelju. U ovoj nepredviđenoj situaciji, sa malo vremena za reakciju, engleski trener je izrazio želju da nam pomogne svojim iskustvom i vodiće ekipu u naredne dve utakmice. Uprava kluba i Alan Pardju će posle toga sagledati celu situaciju, perspektivu tima i koje mere moraju da budu preduzete da bi klub nastavio da se razvija u pravilnom smeru“, stoji u saopštenju CSKA.

Saša Ilić je prošlog vikenda otpušten iz Čukaričkog, a jedan od najtrofejnijih klubova iz našeg istočnog komšije je najkonkretniji oko akvizicije usluga srpskog šefa struke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter