2
Košarka

FOTO: Denver Nuggets/Twitter

PUN DŽAK PARA: Jokić ne zna šta će sa ovolikim novcem, srpski as dobio lepu premiju zbog plasmana u plej-of!

Objavljeno: 15.04.22 u 11:52

Srpski centar Nikola Jokić napravio je odličan rezultat sa Denverom, a sada je zbog toga i nagrađen.

Nakon što su se povredili Džamal Marej i Majkl Porter junior, srpski reprezentativac je praktično sam na svojim leđima nosio čitavu ekipu. Tamošnja javnost nije predviđala Denveru veliki uspeh, ali je popularni ‘Džoker’ uspeo da ih razuveri, i svoj tim odvede u plej-of.

Nikola Jokić iza sebe ima još jednu maestralnu sezonu, možda čak i bolju nego prethodnu, kada je osvojio MVP nagradu.

Zbog toga, Srbin je lepo nagrađen. U njegovom ugovoru stoji jedna klauzula, po kojoj mu sleduje bonus od 534.484 dolara ukoliko tim iz Kolorada ostvari plasman u plej-of najjače košarkaške lige na svetu.

U narednoj rundi, Denver će se sastati sa Golden Stejt Voriorsima, a prvi meč je na programu u noći između subote i nedelje.

Podsetimo, Jokić je 2018. godine sa Denverom potpisao ugovor na pet godina koji je vredan 148 miliona dolara, a očekuje se da na leto potpiše novi, najveći ugovor u istoriji NBA lige.

0
0

2 Komentara

  1. Neka pomogne teško bolesnoj deci u Srbiji. To bi bio veoma lep, human gest Nikole Jokića. Život te dece visi o koncu, a za lečenje treba par hiljada evra. Novci se skupljaju SMS porukama i u za to određenim kutijama (bilo je već i krađe tih kutija). Nažalost za neko dete ne može da se sakupi dovoljno, pa ono malo života što mu je ostalo, živi u bolovima. Nekad se i sakupi, ali deteta više nema. Roditelji te dečice taj novac prepuštaju drugom bolesnom detetu. Treba biti human.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter