0
ATP

FOTO: STARSPORT

NEKADAŠNJI NOVAKOV TRENER UPOZORAVA: „Mislim da je to pogrešno, ne trebaju nam mašine“!

Objavljeno: 15.04.22 u 20:29

Nemac nije zadovoljan kuda tenis ide!

Najmlađi osvajač Vimbldona u istoriji i nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, izrazio je nezadovoljstvo pravcem u kome „beli sport“ ide. Nemac je naglasio kako je loše što se od tenisera traži da suzbijaju emocije, i da mu je drago što je u njegovo vreme bilo daleko više slobode.

„Srećan sam što je u moje vreme nama bilo dozvoljeno da igramo i da pokazujemo sve moguće emocije i reakcije, da „poludimo“, jer nije bilo društvenih mreža i toliko kamera i mikrofona. Igračima je danas teže, sve je krajnje transparentno, previše transparentno za moj ukus. I sad tu dolazimo do pitanja kako bi teniski autoriteti trebalo da se nose sa tim. Tenis je zabavan sport. Ne želim da vidim kompjutere i mašine na terenu. Emocije su dobre, malo krvi, znoja i suza, to stimuliše, to je nekad bilo tako. Ali sve ima granicu“, izjavio je Beker.

 

„Nismo svi savršeni, to je jasno, svi ponekad polude, ali to jednostavno nije razlog da kritikujete druge igrače. Ja tenisere zovem saigračima, tako da zaista ne bi trebalo javno da komentarišete nedolično ponašanje drugih ljudi. Mislim da je to pogrešno“, zaključio je Beker.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter