4
Domaći fudbal

navijaci Grobari Jug Cukaricki - Partizan, Super Liga Srbije Superliga 10.4.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NAVIJAČI ‘UPALI’ NA KONFERENCIJU: Saopštenje Grobara o kom bruji Srbija – ‘Šurbatović i Terzić su se dogovorili da se Partizanu spreči osvajanje bodova!’ (FOTO)

Objavljeno: 15.04.22 u 14:58

Danas je u Humskoj ulici održana konferencija za medije pred 167. večiti derbi.

Uoči same konferencije navijači Partizana su novinarima predali svoje saopštenje, u kojem je reč o susretu generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića i generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Ovim putem želimo da obavestimo javnost u Srbiji o susretu koji se odigrao početkom marta između generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića, inače bivšeg člana vođstva navijačke grupe Crvene zvezde sa jedne strane i generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića sa druge strane. Tom prilikom je dogovoreno da se na utakmicama koje bude igrao FK Partizan na sve načine spreči osvajanje bodova, tendencioznim suđenjem na štetu Partizana, a sve kako bi Partizan izgubio bodovnu prednost koju je u tom trenutku imao u odnosu na Zvezdu. Zauzvrat, Zvezdan Terzić je dao obećanje Šurbatoviću da Crvena zvezda neće biti protiv predstojećih izbora u Fudbalskom savezu Srbije, odnosno da se neće protiviti izboru Šurbatovića i njegovih kadrova u organe FSS.

Ono što je usledilo samo je nepobitan dokaz ovih naših saznanja – Partizan je u utakmicama sa Napretkom i Čukaričkim grubo oštećen, o čemu svedoće video snimci i izjave svih fudbalskih stručnjaka i sudijskih eksperata, a na taj način je dogovor tandema Šurbatović-Terzić sproveden u delo. Kao dokaz ovome jeste i činjenica da celokupnim sistemom VAR-a u srpskom fudbalu rukovodi Jovan Šurbatović, a najveću sumnju izazivaju događanja u poslednjim kolima prvenstva kada je VAR naprasno i iznenada prestajao da radi u više utakmica, a sudije u VAR sobama se ne pitaju ni za šta.

Smatramo da celokupna javnost u Srbiji mora da zna kakve zakulisne radnje su na delu, gde dva čoveka nečasnim radnjama kroje tabelu fudbalskog prvenstva! Pozivamo sve navijače Partizana da u ovim ključnim trenucima budu uz Partizan, te da u što većem broju dođu na večiti derbi i na taj način pruže podršku ekipi u ovoj teškoj borbi! – piše u saopštenju navijača Partizana.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević nije želeo da komentariše saopštenje navijača.

– Nemam ja šta da kometarišem, znam šta je činejnica, a to je da smo dosta puta imali problema. Šta se ko dogovarao, neka se bavi neko drugi. Ja ću terenom i onim što zavisi od nas koliko može u datom trenutku. Ali, nešto se u ovoj polusezoni drugačije dešava – rekao je strateg Partizana.

0
0

4 Komentara

  1. Partizan kao da trenira neka baba, svu energiju troši misleći na Zvezdu, umesto da radi za šta je pretplaćen grobare kao spikermene koristi.

    0
    0
    Odgovori
    • Dragane, jesi sasvim u pravu sa komentarom. Ima tu svega. Ako danas Partizan pobedi sve će se zaboraviti. Neka pokaže koliko može, i da pruži hiljadu posto, onda je titula tu. Kada se žalite na nesviran penal, onda je problem do tima. Mora se ići na više golova, i onda jedan neće biti sporan. Kada zavisite od jednog gola, onda nemate ni dobar tim. Voždovac pobedi Napredak sa 3-1 a Partizan ne može pobediti sa 1-0. Sramota za Partizan. I veoma loš zimski prelazni rok, koji je i doveo do ovog lošeg stanja Partizana. Danas treba pobediti i pokazati snagu. Sa jednim napadačem se ne može pobedjivati, a Partizan ima samo Gomeša.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter