2
Domaći fudbal

FOTO: SANDIĆ FOTO

‘NARAVNO DA SAM LUD I TEK ĆU LUĐI BITI’: Stanojević bez dlake na jeziku o ‘ludačkim košuljama’ i akciji navijača Crvene zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.22 u 14:19

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sutra igraju najvažniju utakmicu u sezoni.

Provokacije sa obe strane su sastavni deo svakog večitog derbija. Navijači Crvene zvezde sinoć su po glavnom gradu Srbije izlepili postere sa likom šefa stručnog štaba Partizana, Aleksandra Stanojevića fotošopiranim na takozvanu ludačku košulju.

Stanojević se na konferenciji za medije dotakao te teme, i istakao da je u pitanju ozbiljna kampanja i propaganda.

Lud sam nego šta. Naravno da sam lud i tek ću luđi biti. Toliko sam lud za Partizanom i tek ću biti, dajem sve od sebe i borim se. Ako bude išlo u pravcu kojim ide, tek ću da budem lud. Toliko sam derbija i utakmica prošao koji su nešto odlučivali. Nemam nikakav problem, to je njihova igra. Pretpostavljam da se to radi, da se ozbiljne stvari koje se dešavaku okreću na drugu stranu. Ozbiljno se bave time i to je ozbiljna kampanja i propaganda. Svakim danom se ozbiljno bave i čestitam im na tome. U pravu su sve – rekao je strateg crno-belih i potom dodao:

Ne podiže mi tenziju, niti se plašim. Kad negde delite plakate u politici i označite ga, šta to znači? Svi znaju. Lud sam za svojim klubom i volim ga, boriću se do kraja na način na koju mogu da se borim. Svi ćute. Niko ništa da kaže, ja moram. Drago mi je što sam u centru grada oblepljen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

2 Komentara

  1. Stanojevicu ti nisi normalan. Tvoje izjave poslednjih meseci izazvaće haos u Subotu. Tvoje plakanje tokom prolećnog dela prvenstva je pokazuje koliko si udaljen od pravog profesionalca. Ukazujes na VAR, a VAR ti je vise luta pomogao. Ukazujes na sudije, a sudije su ti vise puta pomogle. Vidis zaveru tamo gde je nema, a u nijednom nisi komentarisao svoj rad i svoju taktiku. A grešio si ove sezone vise nego nijedan trener u Evropi. A kad te neko nalo kritikuje, places ko dete „oticicu iz naseg fudbala“. Molim te idi vec jednom i spasi Partizan
    a i srpski fudbal. Dosta vise manipulisanja sa navijačima sa toboznom ljubavi prema Partizanu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter