0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@acmilan

MILAN OSTAO U TRCI ZA TITULU: Rosoneri ne daju prvo mesto!

Objavljeno: 15.04.22 u 23:48

Pobeda na svom terenu!

Fudbaleri Milana su na San Siru savladali Đenovu rezultatom 2:0 i tako ostali potpuno u trci za šampionsku titulu u Seriji A. Rosoneri su diktirali tempo ceo meč, Menjan, koji je inače sedam uzastopnih mečeva nesavladan, gotovo da nije imao posla sem sjajnog pokušaja gostiju nakon prekida u nadoknadi, a domaći nisu imali milosti pred golom rivala.

Poveli su izabranici Stefana Piolija već u 11. minutu kada je u kaznenom prostoru sjajno reagovao Rafael Leao i tako nastavio sjajnu formu. Vođstvo su Rosoneri duplirali u samoj završnici, kada je nakon karambola u kaznenom prostoru šutirao Mesijas, ali je neverovatno odbranio Salvatore Sirigu, ali lopta mu se vratila ponovo, pa je ovaj put Brazilac bio sigurniji.

Milan je sada prestigao gradskog rivala i ima dva boda prednosti uz utakmicu više, dok je Đenova sa 22 boda i dalje prva ispod crte, a od sigurne zone dele je tri boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter