0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Inter

INTER VODI U TRCI ZA SKUDETO: Naroazuri dobili Speciju i zaseli na vrh tabele!

Objavljeno: 15.04.22 u 21:12

Trostruki šampioni Evrope sigurni!

Fudbaleri Intera nastavili su sa dobrim igrama, pa su sada pobedili na gostovanju Speciju rezulatom 1:3. Bili su gosti realno daleko bolji rival ceo susret, nadigrali su svog domaćina, pa je tim sa Alberto Pika samo dva puta šutirao na gol rivala.

Do prednosti su gosti došli nakon pola sata igre preko Marcela Brozovića, kada je solidno ispratio akciju i na prvu sjajno šutirao sa ivice šesnaesterca i tako doneo prednost svojoj ekipi. Potom je dvadeset minuta pre kraja Lautaro Martinez dobio odličnu loptu i šutirao, ponovo je Ivan Provedel bio precizan. Smanjili su domaći prednost u samoj završnici preko Đulija Mađorea ali to je bilo sve od njih na ovom meču. Konačan rezultat je postavio Aleksis Sančez u sudijskoj nadoknadi.

Inter je ovom pobedom prestigao rivala iz istog grada i sada imaju bod više od Rosonera, dok je Specija 15. sa 11 bodova više od Đenove koja je prva ispod crte.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter