0
Domaći fudbal

FOTO. Screenhshot

BEZ POBEDNIKA NA JUGU SRBIJE: Fudbal u drugom planu, Lalatović i prelom noge Mitoševića obeležili meč!

Objavljeno: 15.04.22 u 18:31

Podelili su bodove!

Na susretu Radnika i Radničkog iz Kragujevca u Surdulici viđena je podela bodova, a končan rezultat bio je 1:1.  Od samog starta mogla se osetiti određena doza tenzije, a sve je eskaliralo u sukob, već u 10. minutu. Naime, trener gostujućeg sastava Nenad Lalatović ušao je u žustar verbalni sukob sa nekim na tribinama. U jednom momentu je tu osobu gađao nepoznatim predmetom, a glavnom arbitru susreta Nenadu Minakoviću nije preostalo ništa drugo nego da ga odmah isključi.

Što se fudbalskog dela meča tiče, prvi gol je viđen u 36. minutu kada je Miloš Spasić doveo domaće u prednost. Radnički je rezultat izjednačio Miloš Brnović. Nije bilo prevelikih šansi do kraja, a u nadoknadi je isključen i trener Radnika, Dušan Đorđević.

Ipak, jedan ružan događaj je takođe obeležio ovaj meč. Početkom drugog poluvremena je Nedeljko Piščević uklizao igraču Radnika Vuku Mitoševiću i polomio mu nogu. Fudbaler Radničkog je krenuo na loptu, desnom nogom je uspeo da startuje na nju, ali je nezgodno pokupi vezistu Radnika naneo mu ozbiljnu povredu. Svi su ostali u neverici i počeli da se hvataju za glavu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter