0
Lifestyle

Foto: Hisense

AU, KAKAV KOMŠILUK: Najbolji igrači PSŽ-a žive u istoj zgradi, evo ko su im prve komšije! (FOTO)

Objavljeno: 15.04.22 u 11:21

Ova tri fudbalera su prve komšije Mesija i Di Marije.

Igranje u Paris Sen Žermenu je mnogo više od fudbala, a upravo to potvrđuje najnovija reklama koja prikazuje svakodnevni život Di Marije i Mesija i trojice njihovih poznatih saigrača. Radi se o Presnelu Kimpembi, Markinjosu i Idrisi Geje, koji žive u istoj zgradi kao i dvojica najboljih argentinskih fudbalera.

Uvid u njihovu zabavnu svakodnevicu ljubiteljima fudbala i navijačima PSŽ-a pružila je kompanija Hisense, čije proizvode fudbalske zvezde koriste u reklami. U videu su prikazani različiti kućni aparati, a superiorna tehnologija proizvoda pokazana je kroz prizmu svakodnevnog života fudbalera.

Hisense, vodeći globalni brend TV uređaja i potrošačke elektronike i fudbalski klub Pari Sen Žermen stupili su u drugu godinu partnerstva i udružili snage lansirajući svoju drugu reklamu.Tema je Savršeni partneri, što ukazuje na sjajno partnerstvo Hisense-a i Pari Sen Žermena tokom ovih godina; to takođe znači da ovaj brend teži da postane savršeni partner u životu fudbalskih navijača i potrošača zahvaljujući svojim vrhunfskim proizvodima i tehnologiji.

Video možete da pogledate na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=tzdYDct4oWk&ab_channel=Hisense

Brend je prošle godine napravio impresivnu reklamu sa fudbalskim zvezdama kao što su Nejmar, Kejlor Navas, Anhel Di Marija, Ander Erera i Presnel Kimpembe prikazujućiizuzetan kvalitet svojih proizvoda. Prva reklama je privukla veliku pažnju i dobila pregršt pohvala i na internetu i van njega.

FOTO: Hisense

Tokom godina Hisense je nastavio da unapređuje svoju displej tehnologiju kroz tehnološke inovacije kako bi korisnicima pružio savršen TV kvalitet. U ovoj reklami, jedan od igrača koji se pojavljuju koristio je Hisense TV i isprobao tehnologiju Sports Mode, izvanrednu funkciju za gledanje utakmica brzog tempa, što mu je omogućilo da bude u potpunosti uronjen u vrhunsko iskustvo gledanja fudbala.

Hisenseostaje dosledan u svom cilju da pruži impresivnije i realističnije iskustvo gledanja utakmica fudbalskim navijačima i potrošačima kroz izuzetnu tehnologiju i savršen TV kvalitet; Zahvaljujući tome, mnogi mediji i kupci visoko cene njihove televizore srednjeg i visokog kvaliteta (A7/U6/U7/U8). Tako je u 2021. godini globalni prihod od prodaje televizora srednjeg i visokog ranga iznosio preko 99 odsto u odnosu na prethodnu godinu, u potpunosti odražavajući odličnu reputaciju i prepoznatljivost Hisense televizora širom sveta.

U međuvremenu, kao dugogodišnji partner Pari Sen Žermena, Hisense je pridobio podršku potrošača na globalnom nivou kroz snažnu podršku sportskih događaja i izuzetnih tehnoloških proizvoda, kako u pogledu proizvoda tako i reputacije brenda. Nakon sponzorstva sa Pari Sen Žermenom i nekoliko vrhunskih međunarodnih sportskih događaja 2021. godine, povećan je prihod od prodaje u inostranstvu za 43 odsto.

Hisense će i u budućnosti nastaviti da razvija svoj sportski marketing kako bi izgradio jače veze sa potrošačima, stvarajući izvanrednu tehnologiju i proizvode kako bi postali globalno poznat i pouzdan brend.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter