1
Domaći fudbal

Fudbal Memorijal Goran Bunjevcevic Bunja Dejan Stankovic (C) Branko Boskovic Goran Djorovic Dragan Micic (R) Stara Pazova, 05.21.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VRAĆA SE PO DRUGI PUT: Loznica ima novog trenera – Mićić zamenio Obadovića na klupi drugoligaša!

Objavljeno: 15.04.22 u 12:21

Dobro poznato lice na klupi Loznice.

FK Loznica ima novog trenera, u pitanju je legenda kluba Dragan Mićić, koji je u bliskoj prošlosti sa velikim uspehom predvodio ovaj tim. On je na klupi ‘zelenih’ zamenio Duška Obadovića, koji je danas raskinuo ugovor sa pomenutim drugolišem.

U oktobru prošle godine, Mićić je sa Loznicom napravio veliki podvig u Kupu Srbije, kada je u šesnaestini finala eliminisao Čukarički.

Fudbal-Dragan Micic ex player of FK Crvena Zvezda-Inteview
Beograd, 26.12.2020.
foto: Srdjan StevanovicSrdjan Starsportphoto ©

Podsetimo, Mićić je nosio dres Crvene zvezde u periodu od 1996. do 2000. godine, i za to vreme upisao 74 nastupa na kojima je 24 puta zatresao protivničku mrežu. Takođe je igrao za Rad, Kopar, Banat Zrenjanin i Radnički Obrenovac.

Što se tiče trenerske karijere, sedeo je na klupi zvorničke Drine, Zvijezde 09, Sloge iz Gornjeg Crnjelova dok mu je ovo drugi mandat u Loznici. Takođe, vredi pomenuti da je bio u stručnom štabu Perice Ognjenovića u kadetskoj reprezentaciji Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. Treba napomenuti da je isteran zbog nikakvih rezultata a sad kao zadnja funjara se vraca,sklonili velikog coveka i trenera koji je zivot posletio uFK Loznici.Jadno i bedno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter