0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@RBLeipzig

ZVEZDA JE ROĐENA, A LAJPCIG JE U POLUFINALU: Red Bul nepogrešiv u Bergamu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.22 u 21:03

Lajpcig prvi polufinalista!

Fudbaleri Red Bul Lajpciga slavili su u Bergamu protiv Atalante rezultatom 0:2 i tako došli do polufinala ovogodišnjeg izdanja Lige Evrope. Bili su igrači Boginje više sa loptom u nogama, više su i pretili defanzivi gostiju, ali ta inicijativa je bila jalova, uz ogroman nedostatak konkretnosti, i možda jedan previd Lahoza, Nkunku je trasirao put Nemcima ka narednoj fazi.

Prvi gol su gosti postigli kada je u 18. munutu sjajan prodor po desnoj strani imao Lajmer, pronašao je u sredini ove sezone neverovatnog Nkunkua, koji je iz neposredne blizine, uz pomoć stative matirao golmana domaćih. Napadala je Atalanta gotovo ceo meč, golman crno-plavih Muso faulirao upravo Nkunkua u kaznenom prostoru, kome nije bilo teško da sa bele tačke postigne drugi gol i odvede svoj tim u polufinale.

Tamo će Lajpcig čekati boljeg iz dvomeča u kom se sastaju dva rivala Crvene zvezde, Braga i Rendžers, a portugalski tim ima minimalnu prednost iz prvog meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter