0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 18: Luka Jovic of Serbia celebrates after scoring a goal during the UEFA Nations League group stage match between Serbia and Russia at Rajko Mitic Stadium on November 18, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NOVI KLUB ZAINTERESOVAN ZA JOVIĆA: Italijanski velikan želi srpskog golgetera

Objavljeno: 14.04.22 u 18:33

Srpski napadač Luka Jović, uskoro bi mogao da promeni sredinu.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde u poslednje vreme kuburi sa formom i vrlo malo igra, pa bi više minuta za sebe mogao da potraži na nekom drugom mestu, ali i da uzme pelcer od nekih prethodnika. Naime, u poslednjih godinu dana je nekoliko igrača Reala sreću pronašlo u Seriji, Hakimi, Morata i Dijas, svakako spadaju u tu grupu, pa bi tim stopama mogao da krene i Jović.

Kako prenose mediji u Italiji, ali i Španiji, za njega je intersovanje pokazao Inter. Neroazuri su navodno poslali sprtskog direktora kluba na meč Reala i Čelsija u sklopu Lige šampiona, kako bi uspostavio prvi kontant i napravio pregovore, a da li će do posla i doći, ostaje da se vidi.

Jović je tokom ove sezone u Realu odigrao 17 utakmica i postigao jedan gol uz dve asistencije za 473 provedena minuta na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter