0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

JEZIVE SCENE U KRUŠEVCU: Roditelju uleteli na teren pa prebili kadete protivničke ekipe, a obezbeđenja nema nigde! (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.22 u 14:53

Dokle više?

U utakmici kadetske lige Srbije sastali su se Napredak iz Kruševca i Spartak iz Subotice, a meč je obeležila dramatična situacija nakon susreta, o kojoj bruji cela Srbija.

Naime, vršnjaci iz Kruševca i Subotice su se najpre ‘pokoškali’, a potom i potukli, da bi navijači domaćeg tima utrčali na teren i fizički nasrnuli na gostujuće igrače.

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Mirko Poledica objavio je video koji je šokirao javnost u Srbiji. Na snimku se vidi velika grupa ljudi koja je utrčala na teren, a potom i tuča posle koje nam ostaje gorak ukus, pogotovo kada uzmemo u obzir godine fudbalera.


Posle incidenta, nekoliko kadeta Spartaka je zbrinuto u ambulantu sa lakšim povredama, jedan ima i poluzatvoreno oko, drugi pocepanu usnu kao posledicu udarca pesnicama, saznaje ‘Telegraf’.

Vredi pomenuti da su na ovom stadionu uslovi katastrofalni, nema ograde pored terena a takođe nije bilo ni obezbeđenja koje bi možda sprečilo ovakav incident.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter