0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@SCBragaOficial

BRAGA JE MNOGO BOLJI TIM, ALI SREĆA NE NAPUŠTA RENDŽERS: Sudija pogurao Škote, Vest Hem kaznio promašaje Liona!

Objavljeno: 14.04.22 u 23:35

Škoti u polufinalu!

Fudbaleri Rendžersa eliminisali su ekipu Brage nakon pobede u produžecima od 3:1 i tako obezbedili novo evropsko polufinale. Bolja su ekipa Portugalci, ali ih je splet nesrećnih okolnosti i veoma veliki znak pitanja koji stoji nad ujednačenosti kriterijuma eliminisali goste. Takođe su i meč završili sa dva igrača manje, dok je njihov čuvar mreže Mateus propisno izudaran od strane domaćih, a takođe je Kemaru Rufu oprošten drugi žuti karton.

Do prednosti su stigli domaći već u drugom minutu preko Džejmsa Tavernijea. U međuvremenu je Rufu poništen gol, a penal za Rendžers je sviran u samoj završnici prvog dela, kada je isključen Vitor Toreira. Tavernije je bio ponovo precizan, ovaj put sa bele tačke.

Rezultat je smanjio David Karmo deset minuta pre kraja, nakon kornera,  pa se otišlo u produžetke. Tamo je Rufu oprošten crveni karton, da bi par minuta kasnije upravo on postigao treći pogodak za Policajce. Kasnije je isključen i Medeiros, pa je Braga ostala da se bori sa devet igrača.

U Lionu Vest Hem je iskažnjavao promašaje Olimpika u prvom meču pa je sa 0:3 lako eliminisao francuskog predstavnika. U deset minuta su Čekićari rešili pitanje pobednika, najpre je Kreg Doson doneo prednost gostima u 38. minutu, Deklan Rajs je pet minuta kasnije povisio rezultat, da bi u trećem minutu nastavka Džered Bouen postavio konačan rezultat i rešio pitanje boljeg iz dvomeča.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter