0
ATP

BELGRADE, SERBIA - JUNE 13: Dusan Lajovic of Serbia returns the ball to Grigor Dimitrov of Bulgaria during the Adria Tour charity exhibition hosted by Novak Djokovic on June 13, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PREOKRET U MONTE KARLU: Dimitrov slavio protiv Lajovića!

Objavljeno: 13.04.22 u 09:50

Šljaka je ovog puta više prijala bugarskom teniseru!

U okviru druge runde ATP masters turnira u Monte Karlu, Grigor Dimitrov savladao je Dušana Lajovića sa 2:1. Bugarski teniser je po setovima bio bolji sa 4:6, 6:3, 6:2. Srbin je osvojio prvi set, ali nije imao dovoljno snage da se suprotstavi rivalu sa druge strane mreže.

Poslednji meč koji je odigran u utorak završen je nakon dva sata i šest minuta aktivne borbe. Bio je to četvrti međusobni susret dvojice tenisera. Nakon jučerašnjeg trijumfa, Bugarin vodi sa 3:1 u pobedama.

Trenutno 29. igrač na ATP listi u narednoj rundi će igrati sa pobednikom duela Kasper Rud – Holger Rune. Kao ‘sedmi reket sveta’, Rud je u ulozi velikog favorita protiv pet godina mlađeg Danca.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter