0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@FCBayern

NEMCI SE ŽALE NA PROVOKACIJE ŠPANACA: Ruganje posle iznenađenja u Ligi šampiona, Viljareal je mali!

Objavljeno: 13.04.22 u 18:44

Ne umeju da gube!

Fudbaleri Viljareala su remizirali sa Bajernom u Minhenu rezultatom 1:1 i tako sebi obezbedili plasman u polufinale Lige Šampiona. Sjajno su se branili veći deo utakmice gosti, disciplinovano i požrtvovano, pa i pored ogromne dominacije domaćih, ne može se reći da je Viljareal nezasluženo prošao. Ipak Nemcima smeta kako su Španci proslavili pobedu.

„Zloba i ruganje posle iznenađenja u Ligi šampiona“, stoji na početku teksta u Bildu, koji se nastavlja: „Mali Viljareal izbacuje veliki Bajern iz Lige šampiona. Umesto nemačkog rekordnog šampiona, žuta podmornica je u polufinalu elitnog takmičenja i sada slavi veliko iznenađenje“.

Takođe su se pozvali na objavu Viljareala „Da li ste tako sigurni“, u kojoj Žuta podmornica se podrugljivo podsmeva jednoj objavi Bavaraca da će ih demolirati šest razlike. Takođe Bild navodi i podsmevanje Salihamidžića rivalu, koji se sve vreme smejao i pominjao ga u neozbiljno kontekstu.

A sve su zaključili izjavom Danija Pareha.

„Kada je bio žreb i oni su videli da su izvukli Viljareal, njihov trener, kojeg ne poznajem, nije poštovao ne samo Viljareal, nego i fudbal. Rekao je da želi da reši dvomeč u prvoj utakmici. Za nas je to bilo nepoštovanje. Nekada, kada pljuneš u vis, vrati ti se u lice“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter