1
Domaći fudbal

head coach Dejan Djurdjevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Kolubara Beograd, 18.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NASTAVLJA SE TRENERSKA VRTEŠKA U SUPERLIGI: Đurđević više nije na klupi Kolubare!

Objavljeno: 13.04.22 u 15:39

Nova smena u elitnom rangu!

Fudbalski klub Kolubara i Dejan Đurđević, raskinuli su sporazumno sradanju pred mečeve plej-auta koji su ključni u borbi za opstanak kluba iz Lazarevca. Smena inače rođenog Lazarevčanina je plod nešto slabijih rezultata, a i takođe svojevrsna šok terapija potrebna kako bi se ekipa digla pred krucijalni period.

Saopštenje FK Kolubara prenosimo u celosti.

„Fudbalski klub Kolubara obaveštava fudbalsku i sportsku javnost u Srbiji da Dejan Đurđević od danas nije više šef stručnog štaba naše ekipe. Do sporazumnog raskida međusobne saradnje između dosadašnjeg trenera i uprave kluba došlo je nakon analize poslednjih mečeva naše ekipe, a pre svega u želji i nameri kluba da i ovim potezom podigne ekipu u predstojećoj borbi za opstanak u superligaškom karavanu. Fudbalski klub Kolubara neizmerno se zahvaljuje Dejanu Đurđeviću, rođenom Lazarevčaninu, na znanju, volji, želji i hrabrosti koju je pokazao prilikom preuzimanja našeg tima u debitantskoj superligaškoj sezoni po čemu će zlatnim slovima ostati upisan u istorijatu našeg kluba. Dejanu Đurđeviću želimo puno uspeha u daljem radu i karijeri. O imenovanju novog šefa struke Kolubare sportska javnost u Srbiji će biti naknadno obaveštena“.

Smatra se da je razlog za otkaz izjava u kojoj je Đurđević  javno izneo nezadovoljstvo zbog načina na koji se u klubu ophode prema njemu.

„Sami smo krojači svoje sudbine, ali čudi me nepoštovanje ljudi iz kluba prema meni. To nisam zaslužio, nisam nikad sebe stavljao u prvi plan. Jednostavno, nije dobro kad amateri koji vode klub budu ispred nas profesionalaca“, izjavio je Đurđević.

Kolubara je sa Đurđevićem na klupi ostvarila 10 pobeda, četiri remija i 16 poraza, pa u plej-aut doigravanje kreće sa 12. pozicije. U odnosu na Radnički iz Kragujevca, prvi tim koji se nalazi u zoni baraža za opstanak, ima četiri boda više, a od Metalca koji je u zoni direktnog ispadanja, deli je sedam bodova.

0
0

1 Komentara

  1. Djurdjevic je odlicno vodio novog superligasa ,ostvario po meni, vrlo korektan plasman sa sasvim realnim izgledima da klub i finalno ostane u SLS i u narednoj sezoni. Ocigledno su razlozi nefudbalski ali to u ovakvim prilikama nikad necete saznati koji su. Neverujem da ce Lazarcevani naci boljeg trenera sada , a tesko i u buduce. Ova odluka im se tesko moze obiti o glavu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter