0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ChampionsLeague

MORENO NAKON NEVEROVATNOG TRIJUMFA: „Sjajno je biti navijač Viljareala, uživajte u tome“!

Objavljeno: 13.04.22 u 09:18

Španac presrećan!

Fudbaleri Viljareala su remizirali sa Bajernom u Minhenu rezultatom 1:1 i tako sebi obezbedili plasman u polufinale Lige Šampiona. Sjajno su se branili veći deo utakmice gosti, disciplinovano i požrtvovano, pa i pored ogromne dominacije domaćih, ne može se reći da je Viljareal nezasluženo prošao. Povodom monumentalnog uspeha, utiske je sumirao napadač, Žerar Moreno.

„Osećamo se veoma srećno većeras. Od kada smo videli da nas je žreb spojio sa Bajernom jedni drugima smo govorili da mi to možemo. Ta samouverenost i način na koji se nadmećemo sa svima su nam pomogli da dođemo do ovoga. Napravili smo grešku u prvom meču i nismo već tada rešili sve. Ali, svi komentari koji su stizali nama su poslužili kao motivacija. Danas su grešku napravili oni kada nas nisu ‘ubili’ dok su mogli. Mi smo to iskoristili. Ono što je ovaj tim uradio je neverovatno“, rekao je Đerard Moreno posle plasmana u polufinale Lige šampiona.

„U polufinale ćemo ući sa poštovanjem prema rivalu. U fudbalu je veoma teško pobeđivati, ali mislim da smo ovo zaslužili, da smo zaslužili da prođemo. Znali smo koliko će nam biti teško u odbrani, ali i da ćemo imati svoje šanse. Na kraju, Čukveze je uspeo da iskoristi maksimum iz jedne prilike. Žalimo da se zahvalimo onima koji su došli da nas podrže, ali i svima onima koji nas gledaju u Viljarealu. Mislim da je sjajno biti navijač Viljareala večeras, uživajte u tome“, zaključio je Moreno.

Ovo je drugo poufinale kluba iz Španije u Ligi šampiona, a prvi put su igrali 2006. kada su eliminisani od Arsenala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter