0
Košarka

FOTO: Twitter/@Timberwolves

MISLILI STE DA JE VEZIVANJE ZA STATIVU GLUPO: Zalepila se za parket, bori se za prava pilića! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.22 u 12:11

Bizarno na NBA parketima!

Bilo je uletanja nagih persona na teren, bilo je vezivanja za stativu, ali deluje kao da imamo najnoviji pokušaj glupog protestovanja na sportskim priredbama. A sve se odigralo na sinoćnoj utakmici između Minesote i Klipersa, koju su Timbervulvsi pobedili 109:104.

Naime, jedna dama sredinom druge četvrtine je ušla na parket i pokušala da se zalepi za isti. U tome je bila delimično uspešna, obezbeđenje je brzo reagovalo, pa je nakon kraće rasprave gospođa/ica uklonjena sa parketa i mesto gde je polila lepak ubrzo je bilo očišćeno. Na majici je pisalo „Glen Tejlor peče piliće žive“.

Američki mediji su potom preneli da je žena protestovala zbog toga što je većinski vlasnik franšize iz Minesote Glen Tejlor u svom vlasništvu ima i veliku farmu pilića. On se našao na udaru boraca za prava žibotinja jer je prethodnih dana ubio mnogo živine na svojoj farmi zbog velikog broja slučajeva ptičijeg gripa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter