0
Lifestyle

FOTO: TWITTER/PRINTSCREEN/KALABASTERJAK

ISPLIVAO UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Nepomično je ležao, dok ga devojka šutira u glavu! Policija uhapsila osumnjičenog za ubistvo rukometaša! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.22 u 08:50

Potresne scene u Severnoj Makedoniji!

Prethodne nedelje u Skoplju dogodio se stravičan zločin. U prestonici Makedonije ubijen je hrvatski rukometaš, Denis Tot (27).

Ubrzo nakon smrti pojavila se informacija da je u pitanju srčani udar, ali nije se dugo čekalo da
istina ispliva na videlo. Tot je ubijen na brutalan način. Društvenim mrežama kruži video snimak na kome se vidi fizički napad na rukometaša. Tot je preminuo podlegavši povredama, pa je tamošnja policija pokrenula postupak.

Policija je u saopštenju iznela da je Tot bio udaran šakama i nogama. Na snimku se vide dve osobe koje su bile u istom noćnom klubu kao i Denis, a za koje se smatra da su ga pretukle.

Osoba na snimku nepomično leži, dok je osoba ženskog pola šutira. Pojedinci su hteli i pokušali da mu ukažu prvu pomoć.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije  jutros se oglasilo i saopštilo da je uhapšen Angel Giorgievski, osumnjičeni za ubistvo Denisa Tota. Giorgievski se predao tamošnjim organima reda.

-Međusobno nerazumevanje verovatno je razlog za napad kobne noći – pišu Makedonci.

Došlo je do svađe, pa se prema pojedinim navodima smatra da je to ralog napada u kome je
Tot zadobio smrtonosne povrede.

Giorgievski je već poznato lice policiji. Bežao je sa lica mesta nakon saobraćajne nesreće 2016. godine, a bio je član optužene narkodilerske bande.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter