0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

IRVING ODVEO BRUKLIN U PLEJ-OF: Minesota šokirala Kliperse! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.22 u 08:20

Novi neuspeh za timove iz Los Anđelesa!

Uzbuđenjima u NBA ligi nikad kraja, a ona glavna tek predstoje. U toku noći između utorka i srede odigrana je utakmica plej-ina između Bruklin Netsa i Klivlined Kavalirsa. Domaća ekipa je u Njujorku slavila sa 115:108.

Glavni zasluženi za trijumf Netsa je Kajri Irving. Fenomenalni reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država bio je nerešiv problem za protivničke igrače. Smenjivali su se njegovi čuvari, ali niko nije uspeo da ga zaustavi. Irving je susret završio sa učinkom od 34 postignuta poena, tri skoka i 12 uspešnih dodavanja. Osim Kajrija, Durent je sjajnom partijom vodio Netse u plej-of. Kevin je dodao 25 poena, pet  uhvaćenih lopti i 11 asistencija.

Uloga favorita je i pre meča pripadala domaćem sastavu, ali Klivlend se nije predao do poslednjeg napada. Hrabro su se Kavalirsi suprotstavili vrhunskom protivniku. Garland je bio fantastičan, po ko zna koji put ove sezone. On je ubacio 34 poena, dok je dodao skok i pet asistencija na sjajan košgeterski učinak.

Bruklin će u prvoj fazi plej-ofa odmeriti snage sa ekipom Boston Seltiksa.

Veliko iznenađenje viđeno je u drugoj utakmici doigravanja za plasman u elitno društvo. Minesota je ‘srušila’ Kliperse predvođene Polom Džordžom. Timbervulvsi su u ‘Target‘ centru slavili rezultatom 109:104 i tako izborli tek drugo učešće u plej-ofu u poslednjih 17 godina.

Domaće je do velikog iznenađenje predvodio Edvards sa učinkom od 30 poena, pet skokova i dve asistencije. Pratio ga je Rasel koji je dodao 29 poena, pet skokova i šest asistencija.

Fenomenalna partija Pola Džordža bila je nedovoljna za uspeh Klipersa. Zvezda tima iz Los Anđelesa završila je meč sa 34 postignuta poena.

Minesota je u plej-ofu zakazala odmeravanja snaga sa Memfis Grizlisima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter