0
Evrokupovi

FOTO: Atletico de Madrid

GVARDIOLA NADMUDRIO SIMEONEA: Liverpul i Benfika režirali spektakl! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.22 u 23:03

Poznati su svi učesnici polufinala!

Atletiko Madrid je na svom terenu dočekao ekipu Mančester sitija. Prvi meč su dobili ‘Građani’ rezultatom 1:0, pa je četa Dijega Simeonea morala da nadoknadi minus iz tog susreta. Igralo se tvrdo, ali se nekoliko dosta korektnih prilika na obe strane terena u prvih 45 minuta. Siti je imao i pogođenu stativu, dok su Madriđani većinu prilika stvarali preko kontri. Ipak, mreže su nakon prvog poluvremena mirovale.

U nastavku susreta bolji je bio Atletiko Madrid, imali su nekoliko dosta dobrih prilika, ali je mreža Edersona mirovala!

Nekoliko minuta pre kraja desila se masovna konfrontacija, a najgore je prošao Felipe, koji je dobio crveni karton! Uprkos igraču manje Atletiko Madrid je bio više nego opasan, ali je Ederson briljirao!

Atletiko Madrid – Mančester siti 0:0

Liverpul je sa jednim dosta kombinovanim sastavom izašao na duel sa Benfikom. Imao je tim Jirgena Klopa prednost od 3:1 iz prvog susreta, pa su nešto opuštenije ušli u ovaj duel. Poveo je domaći sastav preko Konatea u 21. minutu, a gosti su izjednačili u 32. preko Ramos. Na poluvreme se otišlo rezultatom 1:1.

Kome je bilo do golova, trebao je da gleda upravo ovaj susret. Igrao se 55. minut kada je Firmino povećao na 2:1, a svega deset minuta kasnije isti igrač je ponovo pogodio. Ipak, tu nije bio kraj goleadi. Na 3:2 smanjuje Jeremčuk, da bi rezultat poravnao Nunjez u 82. minutu susreta.

Liverpul – Benfika 3:3

Juče su svoje mesto u polufinalu Lige šampiona obezbedili Real Madrid i Viljareal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter