0
ATP

FOTO: TSS

ĐORĐE ĐOKOVIĆ SE PRISETIO DRUŽENJA SA NADALOM I OTKRIO ŠTA MISLI O KIRJOSU: ‘Video me je da sedim i pozvao da igramo fliper i plejstejšn’

Objavljeno: 13.04.22 u 19:48

‘Nadal je jedan od najboljih svim vremena. Novak ne bi bio to što jeste bez njega.’

Đorđe Đoković gostovao je u emisiji ‘Amidži šou‘ na TV ‘Pink‘ gde je govorio o predstojećem Serbia Openu, koji je na programu od narednog ponedeljka. Đorđe je odgovarao na brojna pitanja, a između ostalog se dotakao pojedinih Noletovih rivala.

U delu emisije pod nazivom ‘Ili-ili’, Đorđe je morao da izabare između Nika Kirjosa i Stefanosa Cicipasa.

Kirjos. Poštujem ga zato što je iskren i ima svoj stav. Da se razumemo, on je lud u svom smislu, ume da blebleće nesmotreno i da kaže stvari koje nisu primerene medijski. I njemu smeta što Novak pokušava na sve moguće načine da ga publika zavoli širom sveta, iako jedan deo publike to neće nikad uraditi zbog Federera i Nadala, što im je uništio teniske karijere koje su dovoljno jake same po sebi. Zabavniji je publici, toliko je iskren i otvoren i ljudina je. Cicipas je dobar igrač.

Kada je na red došao izbor između Nadala i Federera, Đorđe nije imao nikakvu dilemu.

Nadal je iz moje perspektive teniske, on je jedan od najvećih boraca koje je tenis imao. Nadal je jedan od najboljih svim vremena. Novak ne bi bio to što jeste bez njega. Više volim Nadala na terenu i van njega. Lično iskustvo je lepše sa Nadalom, imam jedan lep momenat sa njim iz 2005. godine. Bio sam sam po ceo dan, bio je tu prostor gde su se skupljali igrači. Video me je da sedim sam, pozvao me je da igramo fliper i plejstejšn. Ne postoji momenat da se ne ispričamo, pozdravimo – istakao je Đoković.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter