3
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 FK Partizan-Pripreme Milorad Vucelic (L) and Milos Vazura Beograd, 12.06.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VUČELIĆ O ILIĆU: ‘Sve je zabranjeno, sem davanje otkaza – nek sudija da gol u derbiju’

Objavljeno: 12.04.22 u 08:19

Prvi čovek FK Partizan prokomentarisao je aktuelnu situaciju.

Milorad Vučelić se osvrnuo na odluku Čukaričkog da se sporazumno rastane sa Sašom Ilićem, dan nakon remija ova dva kluba.

– Ovo je doviđenja sportskom poštenju i fer-pleju. Saša je nama uzeo dva boda i rekao da je bio crveni karton. Znači, sve je zabranjeno komentarisati, sem davati otkaze – kazao je Vučelić za ‘Sportski žurnal‘.

Nije hteo da se osvrće na suđenje Novaka Simovića na Banovom brdu.

– Neću da komentarišem skandalozno suđenje, ali moram da se osvrnem na Sašu Ilića, legendu Partizana, trenera koji je doneo uspeh Čukaričkom i zbog toga što je rekao nešto što je očigledno smenjen s mesta šefa struke. Ne može čovek više da kaže nešto pošteno… – naveo je Vučelić.

Crno-beli imaju minus od dva boda za večitim rivalom pred poslednji derbi, koji se igra u subotu na Markani.

– Uvek ima nade, ali… Očekujem da će gol da postigne sudija, da ne okleva, brate, nego da šutne loptu u mrežu – zaključio je Vučelić.

0
0

3 Komentara

  1. Samo ti nemoj da pričaš o fer pleju.Ne možete gol da date ako dečak od 17 godina ne dobije crveni karton.Pa i tad ga ne bi dali.Da vam nije svirao penal,poništio regularan gol,ali zbog crveni karton da se bunite,sramota i beda.Pa Čukarički nije Real,ili za vas možda jeste

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter