0
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 Partizan v Vojvodina Sasa Ilic Stefan Babovic and Oumaru Aboubakar (R) look dejected Beograd, 05.12.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

VELIKA PODRŠKA STEFANA BABOVIĆA SAŠI ILIĆU: „Ti si sledeći trener ako uprava ima spoznaje“! (FOTO)

Objavljeno: 12.04.22 u 20:47

Babović podržao Ilića!

Nakon utakmice i remija sa Partizanom u 30. kolu Superlige Srbije, Ilić je istakao da smatra da je glavni arbitar pogrešio što igraču domaćeg tima Bojanu Kovačeviću nije pokazao crveni karton. Izjava je napravila burnu reakciju u javnosti, a sve je rezultiralo otkazom Saše Ilića.

Podrške legendarnoj dvadesetdvojci ne nedostaje, a među njima je i Stefan Babović, nekadašnji fudbaler Partizana.

„Posle Stanojevića ti si sledeći trener ako uprava ima i malo spoznaje da to tebi pripada i da ti je tu mesto. Nikada i nisi pripadao drugom klubu i sramota je što si i odlazio iz svoje kuće. Imaš ti i dovoljno znanja i iskustva. Da li si idealan, nisi, ali si sigurno najčistiji momak iz sveta sporta kog ja poznajem. Ljubi te tvoj cimer“ – napisao je Babović na svom instagramu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter