0
ATP

Tennis Tenis Davis Cup First Round Srbija v USA Laslo Djere v Sam Querry Laslo Djere in action Nis, 02.02.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKA BORBA I POBEDA SRPSKOG TENISERA: Đere izborio plasman u drugo kolo!

Objavljeno: 12.04.22 u 16:42

Težak posao očekuje Lasla u narednoj rundi!

Sprski teniser, Laslo Đere, plasirao se u drugo kolo ATP masters turnira u Monte Karlu. Đere je savladao Amerikanca Maksima Kresija sa 2:1. Po setovima je bilo 6:4, 6:7, 6:2.

Velika borba viđena je na šljaci u Monte Karlu. Srbinu je za trijumf bilo potrebno dva sata i 26 minuta igre. Koliko je nadmetanje bilo neizvesno najbolje govori činjenica da je taj-brejk drugog seta završen rezultatom 7:9, a taj period meča završen je nakon sat i pet minuta odmeravanja snage.

Đere, koji trenutno zauzima 69. mesto na ATP listi, u narednoj rundi igra protiv 16. nosioca, Lorenca Sonega. Italijan je rutinski savladao Ilju Ivašku sa 6:3, 6:3.

Meč je na programu u sredu, a satanica će biti naknadno određena. U dosadašnjoj karijeri rivali su odigrali četiri međusobna duela. Italijan vodi sa 3:1 u pobedama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter