0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@realmadrid

PLAVCI PLATILI ZA UŽASNU PRVU UTAKMICU: Čelsi je bolji od Reala, ali četiri gola Benzeme previše za šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.22 u 23:33

Kralj je s razlogom kralj!

Fudbaleri Real Madrida poraženi su od Čelzija na svom terenu rezultatom 2:3, ali uz trijumf od dva gola razlike iz prvog meča, prošli su u novo polufinale elitnog evropskog takmičenja. Čelsi je po svim parametrima nadigrao Madriđane, ali ipak pobednički gen je duboko usađena u sve igrače u Kraljevskom klubu, pa su uspeli da eliminišu aktuelnog prvaka Evrope.

Krenuo je Čelsi furiozno, poveli su Plavci 0:3 golovima Maunta, Ridigera i Vernera, gol Markosa Alonsa je poništen. Neposredno pre gola Reala, Haverc je odlično šutirao glavom, ali je Kurtoa spasio Real, a potom iz narednog napada je Rodrigo postigao gol za produžetak, deset minuta pre kraja. Benzema je u dodatnih 30 minuta postigao svoj četvrti gol u dvomeču i tako odveo Real dalje, a sebi uveliko taba stazu ka zasluženoj Zlatnoj lopti.

Madriđani su se tako pridružili sunarodnicima iz Viljareala u polufinalu, gde aktivno jure svoj 14. trofej najprestižnijeg klupskog takmičenja na svetu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter