0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

OTKRIVENI STRAVIČNI DETALJI NAPADA NA ČUVENOG FUDBALERA I NJEGOVU PORODICU: Pljačkaš predložio ‘kolegama’ da Ešliju Kolu odseku prst!

Objavljeno: 12.04.22 u 17:55

Kriminalce tokom mučenja nije omelo ni prisustvo dece i supruge legende engleskog fudbala!

Šestorica maskiranih pljačkaša upala su u kuću čuvenog reprezentativac Engleske, Ešlija Kola, u januaru 2020. godine. Razbojnici se nisu zaustavili na klasičnom pljačkanju, već je cela porodica morala da preživi strahovit teror. Napadači su mučili Ešlija pred suprogom i decom.

Nedugo nakon incidenta napadači su uhapšeni u pokušaju bekstva. Gotovo svi detalji ovog razbojničkog dela otkriveni su na suđenju. Pored šest aktivnih aktera, optuženo je još devet osoba koji su učestvovali u organizovanoj pljački.

Glavni tužilac, Majkl Brejdi, govorio je o detaljima zločina.

Ešlija Kola su vezali pre njegovom ženom i decom, a jedan od počinitelja je predložio da mu odseku prst. Bili su naoružani, a ni prisustvo dece ih nije zaustavilo u njihovim namerama – otkrio je Brejdi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter