0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManCity

KLUČNI FUDBALER NAKON GOTOVO DECENIJE NAPUŠTA ETIHAD: Pep Gvardiola ostaje bez kapitena!

Objavljeno: 12.04.22 u 21:43

Brazilac se vraća u domovinu!

Kapiten Mančester Sitija Fernandinjo napustiće grad sa severa Engleske nakon gotovo pune decenije provedene na Etihadu, obelodanio je zadnji vezni.

„Iako imam 37 godina želim da igram. Vratiću se u domovinu. To sam odlučio u dogovoru sa porodicom, koja je najvažnija u mom životu“, rekao je Fernandinjo, pre nego što je obavestio Pepa.

„Iskreno meni je sreća mojih igrača najvažnija. I klub će mu sigurno izaći u susret. Verujem da će ovo još više motivisati moje igrače da prođemo u polufinale Lige šampiona i napravimo Fernandinju oproštaj kakav je zaslužio“, rekao je španski stručnjak.

Brazilac je u Siti stigao 2013. godine iz Šahtjora. Odigrao je 373 utakmice, osvojio četiri Premijer lige i pet Liga kupova, i tako postao jedan od najtrofejnijih fudbalera u istoriji kluba. Izmakla mu je titula Lige Šampiona u finalu prošle godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter