0
Domaći fudbal

Fudbal-Uefa League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v AC Milan from left Fikayo Tomori Theo Hernandez Rafael Leao Alessio Romagnoli Pierre Kalulu Rade Krunic Samuel Castillejo Beograd, 19.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

HOĆE LI MU SE OSTVARITI ŽELJA?: Fudbaler Milana ponovo o Zvezdi, hoće jednog dana da obuče crveno-beli dres!

Objavljeno: 12.04.22 u 12:51

Navijači beogradskog tima bi ovo i te kako voleli.

Dobro je poznato da je fudbaler Milana Rade Krunić veliki navijač Crvene zvezde, ni on sam to nikada nije krio, a sada je u podkastu ‘Na ivici terena’ ponovo otkrio da bi jednog dana voleo da obuče dres aktuelnog šampiona Srbije.

Sjajni vezista je u Seriju A stigao 2015. godine kada je potpisao za Empoli čiji je dres nosio sve do 2019. godine, odakle je prešao u ‘San Siro’ i vrlo brzo postao jedan od najboljih fudbalera ‘rosonera’. U razgovoru za pomenuti podkast, Krunić veruje da ću mu se ostvariti velika želja, ali ne zavisi sve od njega.

BELGRADE, SERBIA – FEBRUARY 18: Rade Krunic of AC Milan in action during the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Bože zdravlja. Uvek sam govorio da će mi se ostvariti ta želja. Naravno, to sve zavisti kako meni bude išlo u karijeri, kako Zvezda bude stajala… Za šta sam ja, za šta je Zvezda. Treba dosta toga da se poklopi, ali želja i nada uvek ostaju. U ovim godinama i na ovom nivou, ne pomišljam da to radim, iako se možda meni neko nada i pišu da dođem i sada pokažem ljubav. Međutim, nije to baš tako jednostavno – kazao je fudbaler Milana i potom dodao:

– Možda da sam na nekom manjem nivou, možda bih to i uradio, ali mislim da sada iz Milana nema smisla. Možda nekad posle, ako budem spreman i fizički i psihički. Sigurno ne bih išao u Zvezdu samo da bih ostvario želju i da ukanalim klub. To je sebično. Ako budem mogao da pomognem, ako Zvezda bude za to, ako se meni sve poklopi, želja naravno da ostaje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter