1
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ĐOKOVIĆ PODELIO JEDAN OD RAZLOGA PORAZA: „Nisam se osećao najbolje, porazgovaraću sa timom“!

Objavljeno: 12.04.22 u 20:13

Prve reakcije nakon neočekivanog poraza!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, poražen je od španskog tenisera Alehandra Davidovića Fokine sa 2:1 u setovima, a rezultat po njima iznosio je 6:3, 6:7, 6:2. Špancu je trebalo 2 sata i 50 minuta da eliminiše Đokovića sa turnria u Monte Karlu. 

Nakon meča, izjavu je dao i najbolji teniser svih vremena novinaru Sport Kluba, Saši Ozmu.

– Verovao sam da mogu da se vratim i da pobedim na ovom meču. Ostao sam ne terenu, iako mi nije išlo na ruku kako sam se osećao. Nisam se osećao dobro fizički. Tu je bio problem. Nisam se osećao dobro pri kraju meča. Moraću da popričam sa timom o tome. Nastaviću da dižem formu kako bih se spremio za Rolan Garos – rekao je Novak.

Takođe Đoković dodaje.

Nije mi se svideo osećaj u poslednjem setu. Ostao sam bez goriva potpuno. Nisam mogao da ostanem u razmeni sa njim. Ako ne možete da ostanete u razmeni i ne osećate svoje noge na šljaci, pobeda je nemoguća misija.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter