0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

DIJEGO SIMEONE: ‘Nadam se da ćemo imati fantastičnu noć! Nećemo odstupati od naše igre’

Objavljeno: 12.04.22 u 16:58

Čolo veruje u pozitivan ishod!

Fudbaleri Atletiko Madrida dočekuju Mančester Siti, u okviru revanš utakmice četvrtfinala Lige šampiona. Utakmica je na programu u sredu, u terminu od 21č, na stadionu ‘Vanda Metropolitano‘. Prvi susret u Mančesteru završen je trijumfom ekipe Pepa Gvardiole minimalnim rezultatom (1:0).

Očekivanja dan uoči utakmice izneo je šef stručnog štaba Atletiko Madrida, Dijego Simeone. 

-Igramo protiv tima koji igra vrhunski fudbal. Imaju dobar ritam, odlični su u tranziciji, na najbolji način znaju da koriste prostor. Nećemo previše odstupati od onoga što inače radimo. Nadam se da ćemo bolje kombinovati, koristiti prostore za kontranapad i da će naši napadači imati fantastičnu noć-  istakao je Čolo i dodao:

-Igraju na isti način bez obzira na to protiv koga igraju. Imaju sjajne fudbalere i odličnog trenera i zato ni ne razmišljam da će u revanšu biti drugačije. Presing, brza tranzicija i ono što mi možemo da uradimo biće jedino važno za nas – smatra Simeone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter