0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

DALEKO JE OVO OD DOBROG: Đoković poražen u Monte Karlu, nešto definitivno nije kako treba!

Objavljeno: 12.04.22 u 18:31

Trebaće još vremena.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, poražen je na domaćem terenu od španskog tenisera Alehandra Davidovića Fokine sa 2:1 u setovima, a rezultat po njima iznosio je 6:3, 6:7, 6:2. Špancu je trebalo 2 sata i 50 minuta da eliminiše Đokovića sa turnria u Monte Karlu.

Sjajno je otvorio prvi set Fokina i konstantno je pritiskao Novakov servis. U sva tri gema na servis srpskog tenisera imao je brejk lopte, a dva puta je i uzeo servis Đokoviću. Srbin je jedan brejk vratio, ali je ipak set otišao u ruke Španca.

U nastavku je Novak zaigrao nešto bolje, ali opet je lako gubio svoj servis. Na 2:4 za protivnika, Đoković je digao ritam igre i uspeo potpuno da se vrati u set, koji je kasnije odveo i u taj brejk koji je nakon ogromne borbe dobio. Ipak, odlučujući set je bio jednosmerna ulica, i Novak je uspeo da uzme samo jedan gem.

U nastavku turnira, Fokina ide na boljeg iz duela Gofana i Evansa, dok je Đoković ostao na jednoj pobedi.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter