0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@VillarrealCF

BAJERN ELIMINISAN U SRED MINHENA: Emeri je čudotvorac, Žuta podmornica potopila Bavarce! (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.22 u 22:55

Heroj je Samuel Čukvueze!

Fudbaleri Viljareala su remizirali sa Bajernom u Minhenu rezultatom 1:1 i tako sebi obezbedili plasman u polufinale Lige Šampiona. Sjajno su se branili veći deo utakmice gosti, disciplinovano i požrtvovano, pa i pored ogromne dominacije domaćih, ne može se reći da je Viljareal nezasluženo prošao.

Izjednačenje u ukupnom rezultatu je doneo Robert Levandovski na samom početku drugog dela igre, nakon što je, čini se, Rulji bio loše postavljen. Bio je utisak da će Bajern krenuti i slomiti otpor Žute podmornice, ali nisu se sa tim slagali izabranici Unaija Emerija, pa su nakon sjajne kontre u završnici preko Samuela Čukvuezea stigli do gola koji ih vodi u polufinale.

Nakon Juventusa, pao je veliki Bajern, a Viljareal je aktuelni šampion Lige Evrope, kada je u finalu pao i slavni Mančester Junajted. Ovo je drugo polufinale u istoriji kluba sa Pirineja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter