0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ZVEZDA NIJE DOZVOLILA IZNENAĐENJE: ‘Panteri’ dali sve od sebe, ali nedovoljno da slave protiv crveno-belih!

Objavljeno: 11.04.22 u 19:56

Nova pobeda crveno-belih.

U okviru 26. kola ABA lige, Crvena zvezda je pred svojim navijačima pobedila FMP rezultatom 90:82.

Puleni Dejana Radonjića nešto ‘mekše’ su ušli u ovaj meč, dok je ekipa iz Železnika u halu ‘Aleksandar Nikolić’ došla sa velikom željom i motivacijom da proba da uradi nešto više.

Prva četvrtina završena je rezultatom 21:15 u korist crveno-belih, gosti su imali i vođstvo u jednom momentu ali je Nejt Volters uspeo da ‘trgne’ svoj tim.

FOTO: Starsport

Ono što je zabrinulo Delije jeste začuđujuće loša odbrana ekipe sa Malog Kalemegdana, te su izabranici Nenada Stefanovića u prvom poluvremenu postigli čak 50 poena.

U drugom poluvremenu, domaći su uspeli da pronađu rešenje i uz dosta muke postignu neke veoma bitne poene. Zvezda je i treću četvrtinu dobila rezultatom 24:12.

A onda je prevagnulo iskustvo, tim Dejana Radonjića je rutinski priveo meč kraju, nije dozvolio da ‘opadne’ prednost i rutinski je odigrao poslednju deonicu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Luka Mitrović sa 17 poena, dok su Ognjen Dobrić, Nikola Ivanović i Stefan Lazarević postigli po 12 poena. U poraženom timu, istakao se Izundu sa 23 poena, a pratio ga je Džons sa četiri poena manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter